KLH VAJGAR JINDŘICHŮV HRADEC - HC CHRUDIM 2:7

 

Datum:

18.10.2015

KLH Jindřichův Hradec

-

HC Chrudim

2

:

7

(1:2, 1:2, 0:3)

 

Branky a asistence:

8. Kopečný, 14. Haltuch, 25. Solnička (Janoušek, Makovský), 37. Polák J.( Kopečný), 45. Kopečný (Benýšek, Machač), 56. Benýšek (Voženílek), 57. Polák O. (Machač)

 

Sestava HC Chrudim:

Hlavinka, Peřina – Meier, Benýšek, Machač, Pilař, Martinec, Makovský – Haltuch, Polák O., Voženílek, Kopečný, Polák J., Štěpánek, Jiruška, Solnička, Janoušek

 

 

Sestava soupeře:

Fógl – Jon, Babchuk, Kadlec, Port, Zettl, Janeček, Michal, Košťál, Šafář, Sviták, Heřmánek, Zlatuška, Bednařík

 

Reportáž:

Nedělní utkání v Jindřichově Hradci jsme zvládli, stejně jako páteční s Kolínem na výbornou a odvážíme od Vajgaru přesvědčivé a zcela zasloužené vítězství. Celý tým, včetně dobře chytajícího golmana O.Hlavinky, předváděl po celou dobu utkání velmi dobrý výkon a kromě rychlého vyrovnání v první třetině na 1:1, svému soupeři mnoho nedovolil.

 

Trenéři

Máme za sebou dvě víkendové utkání s plným bodovým ziskem a s předvedenými výkonu samozřejmě panuje spokojenost. Celý tým opravdu šlape a to je pro nás ta nejlepší odměna. Takže jen tak dál kluci.

Před odjezdem do J.Hradce jsme četli referát HC Tábor z utkání v J.Hradci, ve kterém padla kritika na výkon rozhodčích a bohužel i my se musíme přidat, protože  tak nedbalý a lajdácký výkon pana rozhodčího jsme dlouho neviděli a bylo velké štěstí, že se jednalo o celkem hladkou výhru jedné strany, protože si nedovedeme představit co by se na ledě dělo při vyrovnanosti skóre.