HC KRKONOŠE - HC CHRUDIM 5:4 SN

V utkání s posledním týmem tabulky, který ale dělá vše pro záchranu soutěže a dá se říci, že boduje téměř v každém utkání v poslední době, jsme nepředvedli špatný výkon. V sestavě chyběli čtyři hráči základní sestavy a tak s námi odcestovalo pět hráčů staršího dorostu a určitě se na ledové ploše neztratili. V prvních dvou třetinách jsme nedokázali ubránit dvě přesilovky soupeře a tak byl stav pro nás nepříznivý 1:3 ačkoliv jsme vedli již po prvních 14 sekundách 1:0. V poslední části jsme zaslouženě otočili vývoj utkání až na 4:3 a to zejména zásluhou první lajny a důrazu Ondry Bohuňka, který dokázal vstřelit všechny naše branky. I když v posledních šesti minutách vše vypadalo, že máme vývoj zápasu pod kontrolou, přišlo posledních 40 sekund a soupeřova power play, která znamenala vyrovnání stavu. V závěrečných nájezdech se prosadili pouze domácí a tak z Krkonoš vezeme pouze bod.

 

Datum:

20.2.2015

HC Krkonoše

-

HC Chrudim

5

:

4 SN

(2:1, 0:0, 2:3, 1:0)

 

Branky a asistence:

6. Kadavý (Smékal), 14. Háze (Vacek, Smékal), 51. Baudyš (Vacek, Klust), 60. Baudyš, SN Kadavý – 1. Bohuněk, 51. Bohuněk 51. Bohuněk (Polák O., Kalous), 52. Bohuněk (Karásek, Polák O.), 55. Bohuněk (Kohoutek)

 

 

Sestava HC Chrudim:

Hlavinka – Kalous, Kostkan, Meier, Berný, Machač, Berný – Karásek, Polák O., Bohuněk, Koreček, Kohoutek, Bečev, Kopečný, Polák J., Tomášek, Novotný, Kmošek, Solnička

 

 

 

Sestava soupeře:

Kozák D. – Souček, Kadavý, Junek, Chleborád, Zákravský, Klust, Černota, Kerekanič, Janoušek, Smékal, Patzelt, Baudyš, Langpaul, Tatar, Háze, Vacek, Kozák M.