HC HLINSKO - HC CHRUDIM 2:6

Datum:

10.10.2015

HC Hlinsko

-

HC Chrudim

2

:

6

(0:2, 1:3,1:1)

 

Branky a asistence:

Chrudim : Jánský 2x, Hykl 2x, Brokl, Škůrek                Hlinsko : Matěj Trögner 2x

 

Sestava HC Chrudim:

B: Max Kadlc, Filip Škorpík(04), O: Vojta Kopecký-Šimon Šrámek, Tomáš Pirner-Aleš Bílý, Ú: Michal Brokl(04)-Milan Hykl-Vojta Felcman, Michal Cvrček-Adam Chalupník-Filip Smejkal(04), Adam Jánský-Petr Škůrek.

 

 

 

Sestava soupeře:

 

 

Reportáž:

Po vítězství nad poslední Litomyšlí a předposlední Chocní jsme zavítali na led Hlinska, které je momentálně 3.od konce. Kluci dodržovali disciplínu a systém naordinovaný trenérem Václavem Kulhánkem, nic nepodcenili a makali od začátku naplno.

Lepší bruslení i nasazení se začalo promítat i do výsledků.

První branku v utkání a svoji první v sezóně vstřelil ADAM JÁNSKÝ – 1:0. Na svoji dobrou střeleckou formu z minulého zápasu s Chocní navázal MICHAL BROKL – 2:0. Poté o sobě dal vědět střelec týmu MILAN HYKL – 3:0. Když ve druhé třetině vstřelil svoji první branku sezóny PETR ŠKŮREK – 4:0, hru jsme měli pod kontrolou.

V poslední minutě druhé třetiny domácí MATĚJ TRÖGNER snížil na 1:4, ale brankou do šatny MILANA HYKLA – 1:5 jsme odskočili opět o 4 branky.

V poslední třetině padla na každé straně 1 branka. ADAM JÁNSKÝ – 6:1 a MATĚJ TRÖGNER – 6:2.

 

Hodnocení. Letošní Hlinsko je pro Chrudim hratelný soupeř, tak jsme splnili svoji povinnost zisku 2 bodů. Na čele tabulky je tlačenice : 1. Pardubice – 8 bodů / 4 zápasy   3. Mor.Třebová – 7 bodů / 5 z.

                                                  2. Polička – 7 bodů / 4 zápasy        4. Chrudim – 6 bodů / 5 z.

 

Zvítězil méně chybující tým s lepším bruslením, pohybem a větší chutí po vítězství.  Stínem bylo 1x vyloučení do konce zápasu a 1x zranění.

V sobotu přivítáme tým Lanškrouna, který rovněž porazil Hlinsko a dokázal REMIZOVAT s POLIČKOU!