HC CHRUDIM - TJ SLAVOJ VELKÉ POPOVICE

 

Datum:

10.1.2016

HC Chrudim

-

Slavoj Velké Popovice

5

:

3

(3:2, 1:0, 1:1)

 

Branky a asistence:

6. Koreček (Voltner) 15. Voltner (Kalous, Polák J.), 17. Haltuch (Solnička), 28. Polák J. (Koreček, Haltuch), 54. Kalous (Polák J.)

 

 

Sestava HC Chrudim:

Hlavinka – Kalous, Burkoň, Pilař, Voltner, Makovský  – Koreček, Polák O., Haltuch, Štěpánek, Polák J., Kmoníček, Gabriel, Solnička, Janoušek

 

 

 

Sestava soupeře:

Sovák – Široký, Krejčí, Černý, Klička, Bártl, Krch, Zelený, Sup, Honc, Kopejtko, Tabašek, Figer 

 

 

Reportáž:

Hrál se jednoduchý hokej, který přinesl několik vyloučení, a právě v nich oba týmy dokázaly trestat. Nejprve využil přesilovku 5 proti 3 na brankovišti důrazný Koreček (Voltner), poté hosté využili 2 přesilovky v řadě a utkání otočili na svou stranu. S tím se domácí nesmířili, zatli zuby a ještě před odchodem do kabiny se trefil, opět v přesilovce, Voltner (Kalous, Polák J.) a dvě minuty na to se po krásné souhře Solničky a Haltucha trefil druhý jmenovaný. Polovinu druhé třetiny se diváci gólu nedočkali. To se však po nádherné spolupráci Korečka s Polákem J. změnilo, když právě Polák dával gól do prázdné. V druhé třetině již gól nepadl a proto museli diváci čekat až na 54. minutu kdy přesilovku využil Kalous (Polák J.). Hosté už jenom 4 minut před koncem korigovali na konečných 5:3, když se po trestném střílení prosadil hostující kapitán. Chrudimští si do nového roku připisují 3 body a můžeme jim jenom přát, aby jim vydrželo i po zbytek roku.