HC CHRUDIM - TJ SLAVOJ VELKÉ POPOVICE 6:2

V.Popovice vstoupily do utkání ve velkém elánu po páteční domácí výhře nad Jindřichovým Hradcem a jelikož ani my jsme v nasazení a ostatních činnostech zdaleka nezaháleli, byl k vidění rychlý a bojovný hokej. Bohužel nás velmi často přibrzdilo vyloučení za velké množství našich ve většině případů zcela zbytečných faulů. Ve hře pět na pět jsme ale postupně začínali být lepší a dokázali to i využít ke vstřelení branek. A protože se nám velmi dobře podařila zvládnout všechna oslabení, rozdíl ve skóre narůstal v náš prospěch a soupeř už pouze v poslední minutě korigoval na konečných 6:2. Při zranění golmana Dominika Cvrčka dostal, v obou posledních utkání šanci Ondra Hlavinka, který ze zdravotních důvodů naskočil do sezony později a svým výkonem výrazně pomohl celému týmu.

 

Datum:

22.2.2015

HC Chrudim

-

TJ Slavoj Velké PopoviceHC Chrudim

6

:

2

(1:0, 2:1, 3:1)

 

Branky a asistence:

1. Koreček (Haltuch), 23. Polák J. (Kopečný), 30. Tomášek (Bečev), 43. Koreček (Machač), 51. Polák O., 53. Koreček (Haltuch) – 24. Tabašek, 60. Kukačka (Čásenský)

 

 

Sestava HC Chrudim:

Hlavinka –  Kostkan, Kohoutek, Burkoň, Haltuch, Machač, Pilař – Karásek, Polák O., Bohuněk, Bečev, Koreček, Tomášek, Kopečný, Polák J., Štěpánek

 

 

 

Sestava soupeře:

Kostak – Černý, Morava, Kukačka, Rvibar, Maňas, Honc, Čásenský, Žáček, Prokopec, Šimáček, Zahálka, Tabášek, Muzika