HC CHRUDIM - SC KOLÍN 3:1

 

Datum:

16.10.2015

HC Chrudim

-

SC Kolín

3

:

1

(1:1, 2:0, 0:0)

 

Branky a asistence:

6. Kopečný, 25. Kopečný (Machač), 36. Kopečný (Polák Jan, Štěpánek)

 

Sestava HC Chrudim:

Cvrček – Meier, Burkoň, Machač, Pilař, Martinec, Voltner, Makovský – Haltuch, Polák O., Voženílek, Kopečný, Polák J., Štěpánek, Jiruška, Solnička, Janoušek

 

 

Sestava soupeře:

Martínek – Suchý, Makovička, Málek, Barták, Pokorný, Křeček, Vaníček, Kozák, Marvánek, Veselý, Vajsejtl, Bašus, Krumpholc, Hyšpler, Čtvrtečka, Jelínek

 

Reportáž:

Na Chrudimském zimním stadionu se v pátek večer hrál vskutku rychlý a důrazný hokej odpovídající bitvě třetího a čtvrtého týmu tabulky hokejové ligy juniorů. Navíc domácí tým byl v tomto duelu neustále o krůček vpředu a tak nakonec domácí fanoušci mohli být spokojeni nejen s předvedenou hrou obou mužstev, ale především se ziskem tří bodů domácího celku.

Chrudimští předvedli kvalitní kolektivní výkon, celý tým výborně bruslil, každý hráč si poctivě plnil defenzivní povinnosti  a tak nakonec zdolal velmi kvalitního soupeře, který svým výkonem rozhodně pomohl ke kvalitě střetnutí. Všechny tři lajny si dokázali vytvořit gólové akce, prosadit se však podařilo pouze druhé pětce kde se hattrickem dokázal prosadit  J.Kopečný. Velmi dobrý a spolehlivý výkon opět podal brankář D,Cvrček.

 

Trenéři :

Z naší strany zatím asi vůbec nejpovedenější utkání, celý tým podal velmi kvalitní a zodpovědný výkon a dokázal porazit také velmi dobře hrajícího soupeře. Z předvedené hry máme opravdu  radost.