HC Chrudim - HC Světlá nad Sázavou 10:4

Proti poslednímu týmu tabulky se Chrudimi letos herně moc nedaří a také tento zápas přes nastřílených deset branek toto potvrdil. Je škoda, že velmi pravděpodobně tohoto soupeře potkáme ve čtvrtfinále...

 

Domácí začali utkání náporem a jen v prvních pěti minutách měli nejméně pět loženek, bohužel pouze udělali z brankáře Janouška „reprezentanta“. Pak se hra prakticky vyrovnala a o dvougólovém vedení po první dvacetiminutovce Chrudimští rozhodli až v samém závěru této části.

Úvod střední části byl již plně v režii domácího favorita, a když hosté ve 28. minutě za stavu 5:1 střídali brankáře, vypadalo to na pohodový a očekávaný vývoj. Jenže nedůraz a chyby v obraně daly Světlé „čuchnout“ a tak se do kabin šlo po dvou třetinách za neodpovídajícího stavu 5:3.

Do poslední třetiny proto udělala domácí trenérská dvojice Polák – Seidler změny v sestavě, jedna lajna dokonce zůstala sedět a výsledek se projevil. Přišla branková smršť, která nakonec skončila čepováním desítky.

Jedinou nepříjemností zápasu tak byl „tradiční“ zkrat Bečeva, jehož hlavička ho stála trest ve hře a tím pádem registračku.

 

HC Chrudim

-

HC Světlá nad Sázavou

10

:

4

(2:0, 3:3, 5:1)

 

Branky a asistence:

O. Polák 3, Karásek a Tomášek 2, Pecina, Kopečný, Meier – Doležal 2, Meloun, Šimůnek.

 

 

Sestava HC Chrudim:

Hlavinka (41. Cvrček) - Divecký, Kostkan, Tichý, Schweinfurter, Pecina, Pilař -

Moravec, O. Polák, Karásek - Bečev, Koreček, Tomášek - Šídlo, J. Polák, Kopečný - Havel, Meier.

 

 

 

Sestava soupeře:

Janoušek (28. Vaněk) – Blažek, Vavřička, Doležal, Jan Nedvěd, Dušátko, Pešek, Čihák, Šimůnek, Meloun, Novotný, Přibyl.