HC Chrudim - HC Litomyšl 9:0

Domácí zápas jasně ovládli. Již v 7. minutě vedli 3:0 a do konce první třetiny přidali ještě jeden úspěch. V druhé dvacetiminutovce se jejich brankostroj sice na chvíli zadrhl a tak když v polovině zápasu střídala Litomyšl gólmany, stále svítila na ukazateli stavu u inkasovaných branek hostů číslovka čtyři. Ve 36. minutě ji přece jen změnil na pětku Tomášek.

V poslední části se zase střelci Chrudimi probudili a tak se zápas stal jen čekáním na dvě věci – zda se podaří soupeři nastřílet desítku a zda Hlavinka vychytá nulu. I díky tomu, že nebyl na každé straně uznán jeden gól se nakonec desítka nečepovala, ale strážce svatyně „Sarka“ Hlavinka si z nuly radovat mohl.

 

HC Chrudim

-

HC Litomyšl

9

:

0

(4:0, 1:0, 4:0)

 

Branky a asistence:

Tomášek, Kopečný a Kostkan 2, Havel, Meier, Moravec.

 

 

Sestava HC Chrudim:

Hlavinka – Divecký, Schweinfurter, Tichý, Kostkan, Pilař - Karásek, Moravec, O. Polák - Bečev, Tomášek, Koreček - Meier, Kleprlík, Havel - Šídlo, J. Polák, Kopečný.

 

 

Sestava soupeře:

Štarman (31. Pakosta) – Sokol, Jirmásek, Hospůdka, Ospald, Vomočil, Jelínek, Chroust, Kalibán, Záleský, Stříteský, Kopecký, Voříšek, Klumpár, Pachl, Hudec, Švec, Drobný.