HC Chrudim - HC Chotěboř 5:2

V druhém čtrvrtfinálovém utkání porazila Chrudim zaslouženě Chotěboř

Chrudim –domácí tým na chrudimském stadiónu předvedl velmi dobrý výkon a díky výkonu všech hráčů srovnal stav v sérii na 1:1.

Zápas začal opatrně z obou stran, oba dva týmy se snažily především neudělat chybu. Do vedení se domácí dostali po pěkném průniku Radima Zrůsta, který svoji přihrávkou našel Davida Cvrčka, který se nemýlil a otevřel skóre. Chotěboř srovnala ve svojí přesilové hře, kdy z rohu před brankáře Amenta vybruslil Žemlička a dokázal puk propasírovat za jeho záda. Chrudim se naštěstí rychle oklepala a měla několik šancí na srovnání, skóre se ovšem měnilo až při přesilové hře domácího celku, kdy obléhání chotěbořské svatyně ukončil přesnou střelou Marek Kišš.

V dalším průběhu se hra přitvrdila a to především na straně hostujícího celku. Výsledkem byla rozkouskovaná podívaná. Jedinou trefu v této části zaznamenal střelou od modré Lukáš Budínský a Chrudim šla do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Chrudimští chtěli ve třetí třetině dotáhnout utkání do vítězného konce, čemuž odpovídal i jejich zodpovědný výkon, který korunovali dalšími dvěma brankami ( Kišš, Cvrček). V závěru se hostům z Vysočiny ještě podařilo zkorigovat Ludvíkem T. výsledek na 5:2, ale domácím tým si vítězství již nenechal ujít.

Play – off pokračuje na ledě Chotěboře v neděli 2. února, čtvrtý zápas bude v Chrudimi v úterý 4. února od 18, 30 hodin, případný 5. zápas potom v Chotěboři ve čtbrtek 6. února.

 

HC Chrudim

-

HC Chotěboř

5

:

2

(2:1, 1:0, 2:1)

 

 

Branky:

Branky domácí:  Kišš 2, Cvrček 2, Budínský

Branky hosté: Žemlička, Ludvík T.

 

Sestava HC Chrudim:

Ament (Chalupa) - Vích, Zrůst, Budinský, Formánek, Novotný, Turčani, Švadlenka, Dobiáš, Novák, Kišš, Cvrček, Polák, Ondráček, Langr, Dvořák, Brožek, Seidler, Slavík

 

 

Sestava soupeře:

Pešek (Novák)-Ludvík J., Fibikar, Krejčí, Vácha, Heřmanský, Kadlec, Hospodka, Kubát, Eis, Hajšman, Piskač, Činčila, Dvořák, Ludvík T., Žemlička.