HC CHRUDIM - HC CHOCEŇ 5:2

Datum:

3.10.2015

HC Chrudim

-

HC Choceň

5

:

2

(0:2, 0:3, 2:1)

 

Branky a asistence:

Brokl 2x, Hykl, Chalupník, Kopecký Vojta

 

Sestava HC Chrudim:

Max Kadlc (b), Milan Hykl, Tomáš Pirner, Vojta Kopecký, Vojta Felcman, Šimon Šrámek, Michal Cvrček, Adam Jánský, Aleš Bílý, Adam Chalupník, Michal Brokl (04).

 

 

 

Sestava soupeře:

 

 

Reportáž:

Po nevydařeném minulém víkendu jsme si chtěli napravit reputaci proti Chocni. Vzhledem k remíze při přátelském přípravném zápase bylo jasné, že to bude vyrovnaný zápas. 

 

Polovinu první třetiny se soupeři oťukávali. Do vedení dostal domácí svoji první brankou mezi staršími žáky MICHAL BROKL – 1:0. Hostům se však podařilo vyrovnat, tak se do šaten odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

Druhá třetina byla bohatá na branky.  Do vedení šli opět domácí, kdy za záda soupeřova brankáře dopravil puk MILAN HYKL – 2:1. Poté zvyšoval ADAM CHALUPNÍK – 3:1. Soupeř korigoval na 3:2, ale dvoubrankové vedení vrátil domácím VOJTA KOPECKÝ – 4:2.

Ve třetí třetině překvapivě odcházely síly více soupeři (hrál se 13-ti hráči) a tak domácí hrající pouze v 10-ti kontrolovali hru. V závěru vsítil svoji druhou branku v zápase MICHAL BROKL – 5:2.

 

Hodnocení. Letošní Choceň je pouze stínem neporazitelného týmu MŽ r.2001-2002 ze sezóny 2012/13, kdy jsem je viděl naposledy. Dnes je to soupeř, kterého můžeme porazit a také jsme to udělali. Zvítězil tým s větší chutí po vítězství, bojovností, nasazením i větší zkušeností – 8x r.2002, 2x r.2003, 1x r.2004. Všichni hráči hráli velmi zodpovědně, v bráně své spoluhráče podržel MAX KADLC. Do týmu dobře zapadl mladší žák MICHAL BROKL.

V sobotu jedeme na led nepříjemného Hlinska, kde se ukáže, jestli dokážeme dobrý výkon z dnešního dne zopakovat.

 

 

 

Autor reportáže:

Tomáš Pirner