Chrudim - Tábor 4:5

V závěrečném utkání první části soutěže zavítalo na chrudimský led mužstvo Tábora. Hráči Chrudimi měli po celý zápas optickou převahu, ale většinou bez vyložených šancí. Naproti tomu hosté z Tábora dobře bránili a vyráželi do nebezpečných protiútoků.              

V 1. třetině šli hosté v 7. min. do vedení, když přesilovou hru využil Straka. Domácím se podařilo vyrovnat v 12. min. , když v oslabení unikla dvojice Jiruška, Štěpánek a posledně jmenovaný skóroval. Nerozhodný stav trval pouze dvě minuty, kdy se hostům opět Strakou podařilo jít do vedení 2 – 1.                                                                                          V 2. třetině se prosadil v přes. hře Kmošek a vyrovnal na 2:2. O výsledku utkání tak musela rozhodnout 3. třetina. Do ní lépe vstoupili hosté z Tábora a v 45. a 47. min. dvěmi slepenými brankami šli do vedení 4 – 2. Domácí nerezignovali a totéž se jim povedlo v 49. a 51. min., kdy nejprve Berný a po něm Šklíba vyrovnali na 4 – 4. Když už to vypadalo na dělbu bodů, využili hosté nepřesnosti v domácí obraně a v 56. min. šli do vedení 5 – 4. Domácí sáhli v 59. min. ke hře bez brankáře. Závar před brankou Tábora byl vpravdě „ kanadský “ , ale k vyrovnání bohužel nevedl.       

 

 

Chrudim

-

Tábor

4

:

5

(1:2, 1:0, 2:3)

 

Branky a asistence:

12. Štěpánek, 30. Kmošek, 49. Berný, 51. Šklíba – 7. 14. a 45. Straka, 47. Prchal V., 56. Novák M.

 

 

Vyloučení:

6 : 5 + navíc Prchal V. 10 min.

 

 

Sestava HC Chrudim:

Peřina ( 47. Kratochvíl ) – Pilař, Berný, Šklíba, Novotný, Zeman, Faltys – Polák, Štěpánek, Jiruška, Kopečný, Šídlo, Barkóci, Kmošek, Dušek, Solnička, Kmoníček